Kosár tartalmának betöltése...
Kosár Fizetés
Kosár végösszege:

Schwertner Janka vagyok, a pici and the city márka megálmodója és tervezője.

Ruhatervezőként végeztem, majd elcsábított az idegenforgalom és a városimádat, így a varrógép mellé első gyermekem születésekor találtam vissza. Azóta is itt ülök.

Csecsemőknek és kisgyermekeknek készítek öltözékeket, a szabadág, felfedezés és vidámság jegyében. Pantallóimat egyenként látom el koptatóval, hogy egy babának se kelljen visszafognia magát.
Tedd le a flaszterre, és fedezzétek fel együtt a világot! Nézzük meg Ő merre menne, mihez nyúlna.

Szeretem, hogy számos kombinációs lehetőség rejlik a ruháimban. Kedvencem a fekete és a fehér, de állandó szereplő a szürke, egészen krémestől a grafitig. Az alapszíneket egészítem ki mindig egy-egy friss szezonális színnel és a csíkos pöttyös mintákkal. Megunhatatlanok számomra!

A ruhák Budapesten készülnek. A koptatók mind maradék bőrök, ezzel is támogatva egy picit fentarthatóbb világot. Szabás közben az anyagdarabokat elteszem, hiszen számos tervem van még velük. Most éppen kis sapkák készülnek koraszülött babáknak ajándékba. De tervemben vannak workshopok nagytesóknak.

Nem vagyok gyár, így benne van minden darabban az adott nap élménye. Szeretem őket, de szívesen adom át Neked és Babádnak, hogy jól érezze magát benne.

janka

Barátaim:

Hálás vagyok minden barátomnak, akivel együttműködhettem és ötletelhettem az elmúlt időszakban. Ha neked is eszedbe jutott valami, amihez csak én hiányozhatok, keress bátran: hello@piciandthecity.com

AgiSzabo Photography

ArtiStamp Design

Design Hét Budapest

Goga

Le petit design

Maison Blog

MaMee Kismama- és női divat

Mamzi

Mamilla Web-boutique

Mommy Mia

PukiBoo

Pici Piac

Szimpla kert

the pici space

WAMP – the hungarian design market

You:niq Store