Kosár tartalmának betöltése...
Kosár Fizetés
Kosár végösszege: Ft

hogy készül a pantallóm?

Sziasztok, Schwertner Janka vagyok, én készítem a pici and the city pantallókat.
Minden darab Budapesten születik.
Megmutatom, hogyan!

igy_keszul_0448

Gondolom Neked is átfutott már a fejedben, hogy az a felső és nadrág ami ma éppen rajtad van, vajon hogyan jutott el hozzád?! Ki készítette? A Föld melyik részén?
Hiszem, hogy a tárgyaknak is van lelke, így ha boldogsággal készült, akkor jó hatással van viselőjére is.
Most pedig jöjjön a Te kis pantallód története….

igy_keszul_0511

Szeretek tervezni, rajzolni, listákat írni, ezért minden pantallóról pontos terv készül. Egyedi megrendeléseknél szeretem, ha lemérik a Mamák picijüket, hiszen annyi félék vagyunk, egy kis változtatás mindig megoldható.

igy_keszul_0506

Mikor összeállt a terv, kiszabom a kiválasztott anyagból a pici nadrágot. A pici and the city pantallók kötelező elemei a koptatók, zsebek és a bojt.
A pantallókat 0-24 hónap közötti babáknak tervezem.

igy_keszul_0498

Minden nadrág rendelkezik koptatóval, mely újrahasznosított bőrből kerül fel a térdrészre gépi varrással. A bojtok is ugyanabból a bőrből készülnek. Az újrahasznosított bőrök olyan pici darabok, melyek más felhasználásra már nem alkalmasak. Nekem viszont tökéletesek! Hurrá!

igy_keszul_0440

A koptatok formájának tárháza végtelen. Szeretem a klasszikus formákat, mint az ovális, háromszög vagy felhő. Minden felkérés egy csodás kihívás, ennek köszönhetően készült már tacskó, ló, vizsla, bicikli, vonat, traktor, versenyautó, robogó, nyalóka, mosógép, DJ pult, ház, vitorlás, rakéta. A múlt héten szánkót varrtam.

Honnan tudod, hogy eredeti pici and the city pantallót kaptál?
Minden pantalló el van látva belső címkével és márkajelzéssel.
A jelenlegi és a korábbi kollekciók darabjait megtekintheted a lookbook-ban.

Mi lesz a hulladék anyagokkal?
Szeretek odafigyelni a hulladék minimalizálására, ezért az anyagdarabokat elteszem. Most például koraszülött babáknak készülnek belőle apró sapkák.

igy_keszul_0472

A pici and the city egy egyszemélyes manufaktúra. Ezért is nagy öröm, hogy személyesen kisérhetem végig a cérna befűzésétől egészen a csomagfeladásig a pici pantallód életét. Mikor feladtam már csak rajtad és babádon múlik milyen élete lesz.

Meséld el Nekünk, hogyan folytatódik a pantallód története!

Szeretettel,
Janka

igy_keszul_0526