Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

az első találkozás a ruhákkal – ss’18 kampányfotózás

A március és a szeptember a két kedvenc hónapom az évben. Ilyenkor felpörögnek az események, minden amit előtte titokban terveztem, nyilvánosságra kerül. Csendben izgulás, vajon bejön-e a gránátalam piros nektek is, vajon a mamák vannak-e annyira bevállalósak, hogy rakétamászókás tetoválásokat dobjanak a kezükre? Örültök-e újra, hogy van egy picit megint villamos, és még sorolhatnám.

Idén a Szimpla Kertben fotóztuk be a tavaszi kollekció darabjait, hű és elválaszthatatlan társaimmal, Ágival (AgiSzabo Photography) és Magdival (Atelier Terray). Több, mint két éve készítjük együtt a kollekciók fotó-dokumentációját, minden amit láttatok azok mögött mi + 123óra taktikai egyeztetés áll. Szeretünk együtt dolgozni.

És hogy milyen egy fotózás velünk?

Nekünk sokkal több, mint egy műtermi gyerek vagy divatfotózás. Álmodunk külön-külön, aztán együtt, végül minden alkalommal csodák történnek. A pici and the city kollekciója velünk és veletek teljesedik ki:  álmok kelnek életre pici modelleinken, míg Ági képekbe formálja, így lehet ez sokkal több egy lookbooknál, így lesz minden évszakváltáskor egy kerek mese, egy városi történet, egy külön világ a fotózás.

Mindketten imádjuk a város rejtett kincseit, ahogy egy szinte láthatatlan utcasarkon a borostyán mögött megbújik egy falikút, ahogy a telefirkált falak vibráló színei ritmust adnak az éppen csak totyogó babák lépéseinek.

Kíváncsi vagy a SS’18 kollekció darabjaira, kattints ide.

Less be a fotózásunk kulisszái mögé, íme a werk videónk:

Most pedig következzenek az AgiSzabo Photography képei. Még több fotó a lookbookban!