Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

Zavartalan kiszállítás egyenesen az otthonodba!

A járványügyi helyzetre való tekintettel március 13-tól a the pici space showroomunkban történő személyes átvételi lehetőség határozatlan ideig szünetel.

Az online rendelések kiszállítása zavartalanul működik.
INGYENES házhozszállítás 12.000 Ft feletti rendelésnél.

Showroomunkat folyamatosan fertőtlenítjük, emellett maszkban és gumikesztyűben gondosan odafigyelve állítjuk össze a rendeléseket.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra személyesen is találkozunk, addig is a következő kiszállítási lehetőségek közül tudtok választani:

GLS házhozszállítás

A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt, a GLS fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, miközben biztosítja a csomagok időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket naponta ellenőriz és szükség esetén rövid időn belül módosít.

Vállalati prevenció:

  • A szükséges higiéniai teendőkről a munkatársak, szállítási partnerek és vezetőik részletes tájékoztatást kaptak.
  • Az iroda és az üzem több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki.
  • Amennyiben az alkalmazott a vírusfertőzés első jeleit mutatja, akkor a GLS vezetése kéri, hogy maradjon otthon és azonnal forduljon orvoshoz.
  • A vállalat az üzleti utak helyett a halaszthatatlan megbeszéléseket telefonhívással, illetve videó konferencia szervezésével helyettesíti.
  • A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a releváns fejleményeket, és haladéktalanul gondoskodik a szükséges intézkedésekről.

A GLS hisz a felelősségteljes magatartásban, ezen egyszerű alapelvek betartásával sikeresen megelőzhető, vagy csökkenthető a fertőzés kockázata.

GLS házhozszállítás: 1350 Ft
GLS házhozszállítás 12.000 Ft felett: ingyenes
GLS utánvét: 1790 Ft


FoxPost csomagautomatába való kézbesítés

  • A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a megszokott nyitvatartási időben, az automatáknak helyet biztosító bevásárlóközpontok nem esnek nyitvatartási korlátozás alá 
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel – mint eddig is – más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása, stb.)

FoxPost csomagautomatába történő kézbesítés: 700 Ft

Vigyázzatok Magatokra!

Janka