Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

JÁTSSZ. KOPTASD. CSERE. – ELINDULT A PICI AND THE CITY GYEREKRUHA-CSEREPROGRAMJA

Örömmel jelentjük be Nektek kedves Anyukák, Apukák és Babák, hogy 2021. április 22-én, a Föld napján elindult a pici and the city babaruhamárka pantalló és felső csereprogramja.

Immár 6. éve készítjük Nektek a pantallókat és kiegészítőket Budapesten. Az anyaghasználatra és a szabászati maradékokra újrahasznosítására mindig is nagy hangsúlyt fektettük. Maradék fecnikből varrtunk játékbabaruhákat a Művészetek Völgyén és a Design Héten is Veletek, tömtünk plüss libákat óvodákban vagy varrtunk pici darabokból apró sapkákat koraszülött babáknak.

Számos képet és kedves történetet osztotok meg velünk, hogyan koptatja gyermeketek a pici and the city pantallókat, legyen akár használója már a harmadik kistestvér is. Futottam már bele eladó babaruhákba, így látom, hogy mozognak a ruhadarabok és sokszor keresnek maguknak új babát, aki hordhatja tovább.

Van egy kérdés, ami gyakran felmerül bennem.
Mi van akkor, ha nincs az ismeretségi körben kisebb gyermek?
Sokaknak nincs ideje egyenként értékesíteni a kinőtt darabokat.

Erre a problémára kerestem egy fenntartható megoldást. A pici and the city babaruhákkal szeretnék elindítani egy körforgást. A kinőtt pantallókat vissza tudod hozni hozzánk, megjavítjuk és egy gyerekháznak továbbítjuk, ahogy szeretettel viselik őket tovább.


Hogy néz ki a csereprogram?
A csere lehetőség minden 2021.04.22 után vásárolt pantallóra és gyermek felsőre érvényes két fajta lehetőséggel.

Pantallók: A pantallókat a vásárlástól számított 1 naptári éven belül vissza tudod váltani, állapottól függetlenül. Egy pantallóért cserébe egy 1500 Ft-os kupont kapsz tőlünk, amit online a piciandtecity.com webshopban 30 napon belül be tudsz beváltani gyerekruhára vagy kiegészítőre.
A beérkezett pantallókat fertőtlenítjük és alaposan átnézzük. Ha esetleg van rajta apró hiba azokat mind kijavítjuk, így felújtva mennek tovább új pici tulajdonosaikhoz.

Felsők: A feliratos felsők a szívünk csücskei. Őket nem tudjuk visszaváltani, viszont készítünk belőle szívesen új felsőt vagy pulóvert Nektek. A visszahozott felsőn szereplő feliratot / mintát kivágjuk és az új nagyobb méretű felsőke applikáljuk rá varrással.
Ha gyermeked felsőjének szeretnél új életet adni, nincs más dolgod, csak rendeld meg online a RE-Felsőnket vagy RE-Pulcsi szolgáltatásunkat és juttasd vissza hozzánk a kinőtt darabot.

Vegyük például a AW’19 Dadaista felsőjét. Ha lapul egy ilyen felsőd otthon a szekrényben, és szeretnél új életet adni neki, akkor akár egy ilyen pulóverként tovább tud élni:


Hogyan tudok csatlakozni?

Készítsd össze kinőtt pici and the city pantallóidat, majd vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@piciandthecity.com e-mail címen, vagy keresd Jankát telefonon, a +36 20 218 2654 számon.

Csodás napot!