Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

#koptassbudapest

 


#KOPTASSBUDAPEST avagy  pici and the city és az Agiszabo Photography világtörténelmet ír!

 

Egy újabb őrültség, egy eget rengető történés közeleg!

Ugyanis idén nyáron egy babás rekordot fogunk felállítani, hol máshol, mint az általunk olyannyira szeretett Budapest belvárosában. A kísérlet csak veletek sikerülhet, ezért biztatunk minden vagány baba anyukáját vagy apukáját a jelentkezésre. A rekordkísérletünk célja, hogy Budapest legfiatalabb, már helyváltozatásra képes polgárainak két csoportja le tud-e négykézláb mászni egy metrómegállónyi távot 2 óra alatt (a pici and the city koptatós pantallóiban), ép ruhában.

 

A “versenyt” két súlycsoportban indítjuk:

  • mászó korban lévő picik (kb. 6-12 hónapos)
  • szenvedélyes kisautó-tologató gyerekek (1-3 évesig)

A távot váltóban fogják a picurok megtenni, a helyszínt izmos, jóképű és barátságos férfiak biztosítják számunkra. Nehéz terep, tudjuk, ezért mindent megteszünk, hogy az Astoriától a Deák térig mindenki jókedvűen és épségben érkezzen a célba.

 

Így fog zajlani az esemény

A távot időelőnnyel a mászós babák indítják a pici and the city által biztosított koptatós pantallóikban az Astoriánál, és a szüleik támogatása és biztatása közepette másznak előre, ameddig csak a kedvük tartja. Amint egy baba elveszti az érdeklődését az események iránt, átadja a stafétabotot a következő, startra kész csapattársának a saját korosztályából.

Kis időeltolással indítjuk a nagyobbakat a következő futamra.
A célunk, hogy a lehető legtöbb jókedvű baba érjen célba a Deák téren kijelölt célpontra.

 

Így követheheted az eseményt

Az eseményről fotó- és videófelvétel készül, mely utóbbi egy részét néhány baba fogja a buksijára szerelt fejkamerával rögzíteni.
A futam alatt élőben bejelentkezünk Instagramon és Facebookon is, így az otthon maradt szurkolótábor folyamatosan követheti az eseményeket, sőt, a szurkolók között nyereményeket sorsolunk ki, ezért biztassátok az otthon maradt rokonságot és barátokat az esemény követésére.

 

Így óvjuk a babákat

Kis térdüket a koptatós pantallók óvják, kezecskéik védelmében mini kesztyűt kapnak (ha hajlandóak felvenni 🙂
Az előttük álló versenypályát a menet előtt folyamatosan tisztítjuk, így biztosan nem találkozik a kis érzékeny bőrük oda nem illő elemekkel. A menet során a legfontosabb szempont, hogy csak annyit engedjünk a piciknek, ami még nekik kényelmes.
Mivel ez természetesen egy vicces (ámbár hivatalos) rekordkísérlet, semmi gond nincs abból, ha egy baba csak 1 métert tesz meg, ha éppen annyihoz van csak kedve.

 

 

 

Jelentkezés, részletek

Az esemény időpontja: június 13. 9.30-tól kb.13.00-ig. Az esemény kültéri jellege miatt az időváltoztatás jogát fenttartjuk.

A helyszín: az Astoriától a Deák térig (a pontos címet és részleteket a résztvevőknek emailen fogjuk küldeni)

A táv: kb. 350-400m, melyet a fentiek értelmében nem kell minden babának egyben  megtennie.

Általunk biztosított felszerelés: koptatós pantalló a pici and the city jóvoltából, kicsi kesztyű a babák kezére. Kéztörlő- és fertőtlenítő.

 

Jelentkezéseddel nyilatkozol arról, hogy a kísérletben önkéntesen és szabad akaratotokból vesztek részt.

A kísérletről kép- és hanganyag készül, melyeken való szerepléshez és azok nyilvánossá tételéhez hozzájárulsz.

 

A jelentkezés módja

Az alábbi űrlap kitöltésével: https://goo.gl/forms/Q86PVS7uuCSC0pVb2

Jelentkezési határidő: május 24-én éjfél.

A jelentkezők közül sorsolással fogjuk kiválasztani a korcsoportonként 5-5 résztvevőt, de emailen is értesítünk mindenkit az eredményéről. A sorsolást élőben közvetítjük 25-én pénteken 14.00 órakor.

 

Ha bármi kérdésed lenne, keress minket a koptassbudapest@gmail.com email-címen.