Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

Koraszülöttek Világnapja – Támogasd pantallóval a Koraszülöttekért Országos Egyesületének munkáját

 

 

 

November 17-e a koraszülöttek világnapja. Hazánkban minden 10. kisgyermek koraszülöttként látja meg a napvilágot. Koraszülött az a baba, aki a betöltött 37. terhességi hét előtt születik, súlyuk általában kevesebb, mint 2500 gramm. Ezen a napon világszerte meghatározó épületeket világítanak meg lila színnel a világnap tiszteletére. A lilára világított épületek figyelemfelhívásként fontosak, a probléma fontosságának hangsúlyozására, másrészt komoly gesztus a koraszülésben érintett családok tiszteletére

 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lilába öltözünk november 17-én, a koraszülöttek világnapján. Bár mi csak kis porszem vagyunk, de minden szeretetünkkel és lehetőségünkkel szeretnénk támogatni ebben az évben a Koraszülöttekért Országos Egyesület munkáját, akik önzetlen segítségükkel a Családokkal vannak ebben a nehéz időszakban. Ebben az évben lila pantallókat készítettünk babáitoknak, melyek megvásárlásával az Egyesületet tudjátok támogatni.

 

 

A Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) főcélkitűzése a koraszülésben érintett családok megsegítése, elsősorban információk nyújtásával, illetve a sorstársi közösség erejével.
Az Egyesület segít a családoknak a koraszüléssel kapcsolatos laikus tapasztalatok megosztásával.
Tájékoztatást nyújt a koraszülés lehetséges megelőzésével kapcsolatban azokban az esetekben, amikor a megfelelő orvosi segítséggel a koraszülés megelőzhető. Segítik a társadalmi összefogást, a koraszüléssel érintett, koraszülötteket nevelő családok összeismertetését, szakértői segítséget adnak, programok, rendezvények szervezését bonyolítják, az érintett családok mentális támogatására. Az Egyesület általános tájékoztatás ad a koraszülésben érintettek részére, segítségnyújtás, összefogás szervezése. A KORE megszervezi a használt cikkek és ruhák csere-beréjét, speciális segédeszközök juttatása a családokhoz. Koraszülött gyermekek találkozókat megszerveznek. Továbbá dolgoznak a koraszülött-ellátás családbaráttá tételének elterjesztésén Magyarország szerte.

 

Támogasd a Koraszülöttekért Országos Egyesületet egy pici and the city lila pantalló megvásárlásával. November 14-25. között minden lila pantalló után 1000 Ft-al támogatjuk a KORE munkáját. Öltözz Te is lilába, és hívd fel a környezeted figyelmét a probléma fontosságára!

 

Támogatni szeretném a Koraszülöttekért Országos Egyesület munkáját, rendelek egy lila pantallót!

 

 


 

A lila pantallók limitált számban készültek, és csak november 14 és 25 között kaphatóak a pici and the city webshopjában online. Legkisebb rendelhető méret: 50-56, legnagyobb rendelhető méret 116-os.

Szivesen támogatnám a KORE munkáját! Hogyan tehetem?

Anyagi támogatással szeretném: minden fontos információt megtalálsz az Egyesület honlapján itt.
Felszerelésekkel / textilekkel támogatnám: Az Egyesület szeretettel fogad  koraszülött ruhákhoz való alapanyagokat, anyagmaradékokat, melyből önzetlen segítőikkel együtt készülnek el kis ruhák, lepedők, takarók és inkubátorpólók.
Tudok varrni: Az Egyesület Facebook csoportján szeretettel várja azon segítők jelentkezését, akik varrást tudnak vállalni.

 

Támogatni szeretném a Koraszülöttekért Országos Egyesület munkáját, rendelek egy lila pantallót!