Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

PANTALLÓ+ A városi felfedező túra!

 

A pantalló+ túra a városi ruházat és a minket érő élmények kapcsolatát vizsgálja. A résztvevők egy budai kalandtúra részesei lesznek, ahol pici and the city öltözékeik fogják segíteni a tájékozódásban.

 

fotó: Agiszabó Photography

 

A pantalló+ Schwertner Janka, a pici and the city babaruha márka tervezője, és Terray Magdolna az Atelier Terray  grafikusának közös városi projektje.
Elsőként a Design Hét Budapesten mutatkozik be sétánk, fogadjátok nagy szeretettel.

 

” Sétánkkal szeretnénk Budapest olyan titkos kincseit feltárni a legkisebbek és Családjuk előtt, amelyek mellett a hétköznapok rohanásában hajlamosak vagyunk elsétálni. Az egy órás séta alatt legnagyobb segítséged a pici and the city pulóvered vagy kiegészítőd lesz, amit az indulásnál tudsz beszerezni shoroomunkban. “

 

Szeretettel ajánljuk családoknak és baráti társaságoknak, mindenkinek aki gyermeki szemmel néz Budapestre.
A túra egyénileg és csoportosan is teljesíthető a Design Hét Budapest ideje alatt.

 

 

Érdekel a pantalló+ séta, mi a teendőm?
Jelentkezni a PANTALLÓ+ menüpont alatt található csomagok megrendelésének egyikével tudsz.

1. Válassz a FELFEDEZŐ, VÁROSI KALANDOR és CSÚCSRATÖRŐ csomagjaink közül.
2. Jelöld meg, hogy személyesen szeretnéd-e átvenni a csomagod a showroomunkban vagy inkább futárral kéred. Extra átvételi lehetőség: október 14. Pici Piac.
3. A PANTALLÓ+ séta egyénileg bármikor teljesíthető. Kiindulási pontjának a showroomunkat jelöltük, de a Mátyás templom elől ( Szentháromság tér ) is nyugodtan útnak indulhatsz. A csomagban találsz majd egy sétasegédletet és a választott pulóvert vagy vászontáskát, amiket mindenképpen hozz magaddal a sétára. A séta időtartalma 1-1,5 óra, mely bármikor félbeszakítható és megismételhető.
4. Ne felejtsd el dokumentálni PANTALLÓ+ sétádat, használd a #pantalloplusz hashtaget képeid alatt.

 

START – Design Hét Budapest
the pici space showroom 1012 Budapest, Mikó utca 1. kcs: 27

A séta szettek a Design Hét ideje alatt, október 5-19. között rendelhetőek meg webshopunkból.
Személyes átvételi lehetőség showroomunkban, előre egyeztetett időpontban. A séta bármely időpontban teljesíthető, nem kell csoporthoz alkalmazkodni. Időtartama 1-1,5óra, mely saját tempóban, bármilyen csapatban végigsétálható.

 

 

CSOMAGOK
Válaszd ki melyik csomaggal indulsz el a pantalló+ sétán. Ne feledd, ha egy gyermeket kisér egy Család, akkor egy csomagra lesz csak szükségetek. Ha van testvér vagy kis barát is a csapatban, neki külön tudsz rendelni pantalló+ termékeket (pantalló, sapka, sál, táska) innen. 

 

A felfedező:                                                      vászontáska + séta segédlet                                     5.990 Ft   rendeld meg itt!
Városi kalandor:                                              városi pulóver + séta segédlet                                   7.990 Ft  rendeld meg itt!
Én vagyok a csúcsratörő:                              városi pulóver + vászontáska + séta segédlet      10.990 Ft  rendeld meg itt!

 

Extra: a megrendelt csomagok mellé még rendelhetsz pulóvert 6990 Ft-ért, vagy vászontáskát 4990 Ft-ért. – ezesetben kérlek írj egy mailt a hello@piciandthecity.com címre, köszönjük!

Ha kérdésed van, keress minket bátran: hello@piciandthecity.com

 

 

Programunk a Design Hét Budapest eseménysorozat hivatalos része.