Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

KERESSÜK A PICI AND THE CITY SS’22 KOLLEKCIÓJÁNAK ARCAIT!

Kontakt kávézó – AW17

Elérkezett az idő, jön a várva várt pici and the city x AgiSzabo Photography casting, avagy keressünk a márka arcait.
Őrület, ez lesz a 10. alkalom, hogy Ági fotózza a pici and the city lookbook-ját. Örök élmények nekünk ezek a találkozások. Szuper társaság, kedves Babákkal és Mamákkal ismerkedünk meg szezonról-szezonra. Itt az új alkalom, legyen Babád a pici and the city modellje!

 

Várjuk a jelentkezéseiteket az Instagramon keresztül.

Következzenek a részletek:

 

Logodi utca – AW18

 

A PICI MODELLEK

Ebben a szezonban 2 korcsoportban várjuk a kisfiúk és kislányok jelentkezését.

–  1 – 2 éves gyerekek
–  2 – 4 éves gyerekek

A legkisebbeknél feltétel a stabil, kapaszkodás nélküli állás.
Barátságos, emberektől meg nem riadó mini karakterekeket keresünk, akik könnyen oldódnak társaságban. A kis modellünk legyen minél rosszcsontabb és huncutabb.  Ha babád éppen a szorongósabb időszakát éli, kérlek most ne jelentkezzetek, ősszel lesz újra lehetőségetek rá.

A FOTÓZÁS

Március 31-én a délelőtti órákban, Budapest belvárosában zajlik.
Egyenként 1-1 órás rendelkezésre állással kell számolnotok, de ha közbejön egy szopizás, tízórai, bújás-igény a piciknél, nem fogunk lesápadni, profi gyakorlatunk van ezen helyzetek kezelésében, így rugalmasan tudjuk alakítani a felmerülő jelenségeket.

A nektek kiírt kezdési időpontot viszont határozottan kérnénk betartani, mert ezzel elsősorban nem a mi munkákat nehezítitek meg, hanem azét a többi 2-6 babáét, akik ilyen esetben várnak vagy pont elfáradnak.

Bonyodalmak, stábot irányító hangosbeszélő porondmester és hasonló fakszni nem lesz, csak családias hangulat, sok nevetés, még több cukiság.

Ludwig Múzeum – AW19

 

A JELENTKEZÉS

A korábbi évekhez hasonlóan jelentkezni az Instagramon keresztül tudsz.

Ehhez nincs más dolgod, mint feltölteni gyermekedről / magatokról egy vagy akár több képet az Instagramra, ahol használod a #picicasting_ss22 hashtagget. Így a hashtag alapján visszanézhető lesz számunkra jelentkezésed.

A #picicasting_ss22 hashtaggel ellátott fényképeket 2022. március 18-23 között várjuk. A jelentkezésnél nem számít a feltöltött képek mennyisége, de kérlek ne ess túlzásba, mert nem a mennyiség fog dönteni. A hashtaggel jelölt képekből március 25-én választjuk ki azokat a gyerekeket, akikkel idén együtt szeretnénk dolgozni.
Csak a fotózásra bekerült gyerekek szüleit értesítjük Instagramon privát üzenet formájában március 25-én.
Jelentkezést e-mailben nem tudunk elfogadni.


Miért hashtag?
A hashtag egy jelölés, így az Instagramon a #picicasting_ss22  tag-re keresve láthatjuk, hogy szeretnétek résztvenni a fotózáson. Kérlek mielőtt képedhez használod hashtaget nézd át, hogy a fent szereplő feltételeknek megfeleltek és az időpont is jó-e Nektek.
Kérlek ne jelölj be minket a képeken, a hashtag alapján is meg fogunk találni;)


Mit irjak a kép alá?
  Mindenképpen írd oda gyermeked korát. Emellett köszönjük, ha írsz pár mondatot magatokról, izgalmas sztorit, élményt, bármit, amit érdekesnek gondolsz, Rád bízzuk! Amit ne felejts ki: #picicasting_ss22 -ot beírni a bemutatkozásotok után.


Privát profilom van az Instagramon:
  ha privát a profilod az Instagramon, akkor kérlek jelezd ezt mindkettőnknek (@pici_and_the_city és @agiszabo_foto ) az Instagramon belső üzenetben, így a casting időszakára bejelölünk vagy állítsd át nyilvánosra profilodat erre az 5 napra, hogy megtaláljunk.

A kiválasztott babák szüleit az Instagramon privát üzenetben fogjuk értesíteni a jó hírrel március 25-én.

 

Ha kérdésed van, kérlek ide írj:
Jankának emailen:  hello@piciandthecity.com, vagy telefonon: +36 20 218 2654
Áginak e-mailen:     agi@agiszabo.hu, vagy telefonon: +36 30 394 7274

 

 

Az oldalon található minden írásos és képi tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A képek és írások ( beleértve az írások részleteit) a oldal tulajdonosának engedélye nélküli jogosulatlan átvétele vagy bármilyen formájú felhasználása jogi következményeket von maga után.