Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén
Ingyenes szállítás 35 000,- Ft feletti rendelés esetén

Piñata – a mexikói papírmasé


Dobd fel babaváródat, csapatépítőtöket vagy születésnapi bulidat piñataval. 

A piñata, / ejtsd pinyáta / egy mexikói papírmasé állat, mely bár nagyon dekoratív kívülről, a belsejéről sem érdemes megfeledkezni, ugyanis tele van édességgel! 2003-ban találkoztam először velük, mikor Mexikóban tanultam. Ott minden sarkon árulják, a Disney hősöktől kezdve a állatokon át a szivecskékig minden formában kapható. Az ünnepségek elengedhetetlen része, legyen szó születésnapról, keresztelőtől vagy egy céges buliról. Szuper közösségformáló játék minden korosztálynak.

Így játszák – A piñatat felakasztják egy fára kötéllel, majd a vendégek körbeállják. A kör közepén áll az ünnepelt, bekötött szemmel, kezében seprűnyéllel. A vendégek elkezdik énekelni a “Dale, Dale.. ” című éneket, mire az ünnepeltnek a seprűnyéllel el kell találnia az állatot. Mikor a dalnak vége, helyettcserél az ütő emberke a következő vendéggel és igy megy tovább a játék…
A pinata alapanyaga papír, így bár egy jó darabig tartja magát, nagyobb ütések után elkezd szakadni/repedni, akkor ömlik ki belőle a sok apró meglepetés.

Árakhoz görgess lefelé.

Rendelhető 3 méretben: 
KICSI  45 cm magas – 7.990 Ft
NAGY 70 cm magas – 8.990 Ft
GIGA 100 cm magas – 12.990 Ft

A piñatak színes papírcsíkokat és konfettit tartalmaznak, édességekről a megrendelőnek kell gondoskodnia.

Választható formák:
Unikornis, láma, kaktusz, Frida fej, répa
Egyedi fromára is van lehetőség, kérlek keress meg a részletekkel kapcsolatban!

Rendelés menete:
Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@piciandthecity.com címen, a választott piñata formájával és mérétének megadásával. Kérlek kalkulálj azzal, hogy a piñaták elkészítése legalább 5 munkanapot vesz igénybe.